Èxit de l’Estada Musical a Talamanca

El passat cap de setmana els alumnes de Basic III, Basic IV, Avançat I i Avançat II varen gaudir d’unes jornades musicals de convivència plenes d’activitats, diversió i música, molt música!!!
Un total de quaranta alumnes i sis professors-es de l’escola van compartir un cap de setmana a la casa de colònies La Llar de Talamanca tot gaudint de diferents activitats lúdiques i musicals. El resultat de l’estada ha estat qualificada de molt exitosa tant pels alumnes com per els professors que valoren molt positivament la tasca realitzada i la convivència de tot el grup. El diumenge a la tarda alumnes i professors varen oferir un concert a les famílies a l’era del castell de Talamanca, en un entorn privilegiat i molt “ventilat”…
Recordem als nostres associats que l’AMPA ha participat activament en l’organització i logística de l’estada. Gràcies a la tasca realitzada pels propis alumnes i les famílies en la venda de coques, pastissos i crispetes en les activitats del primer trimestre del curs, l’AMPA ha pogut finançar integrament el cost de l’autocar que va portar a Talamanca als alumnes i professors.
Volem aprofitar per agrair un cop més la predisposició dels professors que varen participar a l’estada musical, així com la presència de les famílies que varen participar a l’excursió matinal per la ruta de les Mil Fonts a Mura  i posterior dinar que va organitzar l’AMPA i que varen completar una bona jornada de convivència.
GRÀCIES A TOTHOM !!!
         

EN EL SEGÜENT ENLLAÇ PODREU VISUALITZAR UN RECULL DE FOTOGRAFIES DE L’ACTIVITAT I MÉS AVALL PODEU VEURE ALGUNS VIDEOS DEL CONCERT
mes-fotos

filet

filet

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s